luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid

CSU Craiova a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii speră să revină pe primul loc, după următoarea etapă din SuperLiga României: „La sfârșitul etapei a 7-a din SuperLiga am coborât pe locul 2, așa că strângem rândurile și ne pregătim pentru meciul cu FC Rapid 1923. Închide televizorul, Știința are nevoie de tine în tribune!”, a transmis clubul patronat de Mihai Rotaru.

Oficialii clubului din Bănie nu au făcut apel la ajutorul suporterilor degeaba. Rapid vine cu gândul la victorie, cu Marius Șumudică pe bancă, un antrenor pe care Mihai Rotaru a ezitat să îl cheme să pregătească CSU Craiova. Totodată, șefii alb-albaștrilor se așteaptă ca fanii giuleștenilor să ia cu asalt arena „Ion Oblemenco”.

Aproximativ 6000 de locuri ocupate în primele 24 de ore de la lansare, la care cu siguranță se vor adăuga cel puțin 1000 de rapidiști. Să fie primul sold-out al sezonului?”, au mai scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica