duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Gioni Bălan, reales președinte al Biroului Teritorial Dolj al SNPPC

Membrii Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din Dolj s-au reunit, miercuri, pentru a-și alege noua conducere în cadrul Biroului Teritorial Dolj.

Pentru funcția de președinte al Biroului Teritorial Dolj al SNPPC, membrii l-au ales pe Gioni Bălan, care a fost reconfirmat în această poziție. În funcția de prim-vicepreședinte a fost ales Tony Ionuț Popescu, vicepreședinte trezorier Laurențiu Mihăițoaia și vicepreședinți: Sorin Cepoi și Daniel Ionuț Tudor.  Cei cinci lideri au fost aleși în mod democratic, prin vot, pentru un mandat de conducere de cinci ani, în prezența reprezentanților Biroului Executiv Central al SNPPC.

Aceste alegeri vin într-un moment important pentru Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Dolj, organizația fiind într-un proces continuu de adaptare la noile realități din sistemul de ordine publică, scrie oltenia24.ro Echipa de conducere aleasă este pregătită să facă față provocărilor viitoare și să continue demersurile pentru apărarea intereselor membrilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Membrii SNPPC Dolj au exprimat încrederea în noua conducere și au reiterat sprijinul lor pentru ca organizația să rămână un partener puternic în dialogul cu autoritățile și în negocierile colective. Alegerile au arătat unitatea și solidaritatea membrilor, care își doresc o reprezentare eficientă și puternică în contextul social și profesional actual.

Noul Birou Teritorial Dolj al SNPPC, sub conducerea lui Gioni Bălan, are misiunea de a consolida și mai mult poziția sindicatului, asigurând protecția drepturilor și intereselor tuturor membrilor săi.

Politica