duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă îl poate face pe Andrei Ivan să refuze oferta de la Rapid: „Cine mai e atacant?”

Sorin Cârțu nu crede că Andrei Ivan o să ajungă la Rapid sau, cel puțin, nu vede cum această mutare se poate face prea ușor. Fostul președinte de la CSU Craiova explică faptul că atacantul mai are contract cu trupa din Bănie până în anul 2027 și, totodată, Costel Gâlcă are nevoie de el pentru ofensivă, ținând cont de faptul că mai are în lot un singur vârf.

Depinde de strategia pe care o au Gâlcă și Șumudică. Poate Șumi nu-l vrea, nu e în vederile lui. E viziunea lui, e filosofia lui. Ar putea pleca Ivan, depinde și el ce gândește, poate vrea să facă o schimbare. El mai are contract până în 2027 din ce știu. A semnat că îi place la Craiova, nu s-a gândit că ar vrea să plece, să încerce altceva. Cel mai bine e să vorbească despre acest lucru echipele. 

Eu știu că Gâlcă îl place pe Ivan. Nu l-a pus pe Ivan pe lista de transferuri, l-a pus pe Markovic. Cine mai e atacant? Mai e doar Koljic. Ivan e jucător de spații. Probleme pe spații mici are Mbappe la Real, dar Ivan. E jucător de spații, de jucat în spatele apărării, mai puțin de combinație. În momentul în care ai o corelare între demarcarea lui și pasă, e bine”, a declarat Sorin Cârțu, la Fotbal Club.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andrei Ivan s-a bucurat atunci când Costel Gâlcă a fost instalat pe banca alb-albaștrilor. Tehnicianul l-a apreciat mereu pe atacant și chiar a vrut să îl transfere la Espanyol, când era pe banca formației din Spania.

Politica