vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Biroul de internări Târgu-Jiu își desfășoară activitatea într-un container

Conducerea unității medicale explică faptul că situația este temporară

Pacienții care doresc să se interneze în secțiile medicale ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Tg-Jiu, situat pe strada Tudor Vladimirescu, trebuie să aștepte zeci de minute, în picioare, la Biroul de internări. De fapt, acest „birou de internări” este, în realitate, un container amplasat în curtea interioară a clădirii, unde un registrator medical se ocupă cu întocmirea documentelor de internare. După această așteptare, pacienții sunt direcționați către un alt container, unde se schimbă în ținuta de spital, conform Gorj Express.

Conducerea unității medicale explică faptul că situația este temporară și rezultă din lucrările de renovare a clădirii. Mai precis, biroul de internări nu dispune de suficient spațiu după extinderea Unității de Primiri Urgențe și funcționează acum într-un spațiu ocupat temporar de laboratorul de analize medicale. După finalizarea lucrărilor de renovare la etajul 2 al clădirii, laboratorul va fi mutat acolo, iar biroul de internări va putea reveni în spațiul adecvat. Există posibilitatea ca renovările să fie finalizate până la 1 octombrie.

Conducerea SJU Tg-Jiu a dispus ca la Biroul internări să mai fie repartizat un registrator, astfel ca timpul de așteptare să se reducă. Mai mult, în curtea unității medicale vor fi amplasate bănci pentru ca pacienții sau însoțitorii acestora să aștepte mai comod până se întocmesc documentele de internare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica