sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Gabi Tamaș, impresionat de un jucător de la CSU Craiova: „Cum era Messi pentru Barcelona”

Gabi Tamaș a jucat la cel mai înalt nivel. Acesta a evoluat pentru naționala României, dar a fost și un fotbalist care s-a impus ca titular în Premier League, un campionat de top, unde mulți jucători cotați la zeci de milioane de euro nu au reușit să se impună. Astfel, acesta și-a câștigat dreptul de a avea o părere avizată când vine vorba despre valoarea unor fotbaliști și spune că Alex Mitriță este cel care face diferența în Liga 1. Mijlocașul de la CSU Craiova a fost comparat chiar cu Leo Messi.

„Îmi place Mitriță. Tu într-o echipă, vezi Mitriță. La echipa lui Dinamo nu văd un singur jucător, văd o echipă. La Craiova văd Messi. Cum era Messi la Barcelona. E unul care iese în evidență”, a declarat Gabi Tamaș la ProSport Live.

Gabi Tamaș a ajuns la vârsta de 40 de ani și s-a retras din activitatea de fotbalist. Totuși, el a rămas conectat la tot ce se întâmplă în campionatul intern și nu s-a ferit să își dea cu părerea chiar despre noul antrenor al celor de la Rapid, Marius Șumudică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mie ce nu-mi place e să te autopropui la o echipă. Adică gesturile astea sunt copilărești. Dacă te vrea la echipa respectivă, te va lua. Și de afară, de acasă, de unde vrei tu. Nu e nicio problemă. Astea sunt niște românisme”, a mai declarat fostul fundaș.

Politica