joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Mitriță, încă 4 ani la CSU Craiova: „Clauză de reziliere de 5 milioane”

CSU Craiova se poate luda cu o adevărată lovitură în această vară. Oltenii l-au convins pe Alex Mitriță să semneze prelungirea contractului și să accepte o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Anunțul a fost făcut chiar de clubul patronat de Mihai Rotaru.

Alexandru Mitrițăăăăă! Contract nou pentru Piticul atomic. Valabil pentru 4 ani, până în 20𝟐𝟖. Clauză de reziliere de 5 milioane EURO. Mitriță este al Craiovei!”, a transmis clubul din Bănie, pe Facebook.

Mijlocașul a reacționat și el, la scurt timp după ce și-a dat acceptul. Acesta a postat un mesaj scurt: „Craiova este orașul meu. Știința este echipa mea. Împreună suntem puternici”, a scris Alex Mitriță, pe Instagram.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu puțin timp înainte, Costel Gâlcă vorbea despre situația lui Mitriță, care a demonstrat că este fotbalistul principal de la CSU Craiova, omul care trage echipa după el și jucătorul decisiv în cele mai multe momente: „Mitriță e jucătorul nostru. Ne bucurăm de el cât o să putem”, a spus Gâlcă.

În această vară, a existat interes pentru Alex Mitriță din zona Golfului și de la Gaziantep, din Turcia, însă fotbalistul pare decis să rămână în Bănie.

Politica