duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu, după victoria cu CSC Dumbrăvița: „Lasă textele lacrimogene!”

După ce FCU Craiova a anunțat succesul pe rețelele sociale, fanii au reacționat critic

FCU Craiova a învins pe CSC Dumbrăvița cu 2-1 în etapa a treia a Ligii 2. Oltenii au deschis scorul prin Pop în minutul 11, dar Modan a restabilit egalitatea cu un gol de cap în minutul 64, profitând de o eroare a lui Lumbu.

Echipa patronată de Adrian Mititelu a obținut victoria cu un gol marcat pe final, în minutul 90+2, de Ibrahim. După ce FCU Craiova a anunțat succesul pe rețelele sociale, fanii au reacționat critic și au atribuit victoria norocului. Adrian Mititelu a observat criticile suporterilor și a răspuns acestora printr-un comentariu, conform sport.ro.

Este și ușor și gratis sa comentăm fotbalul, să-i catalogăm în fel și chip, asta în condițiile în care pricepuții nu au atins vreodată o minge de joc. Este mult mai greu să joci și să susții fotbalul. Trăsăturile denumirii de SUPORTER nu prea își mai au sensul, nu și mai regăsesc menirea, mai degrabă se potrivește CRITICII!”, a scris, în secțiunea de comentarii, patronul clubului, Adrian Mititelu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cum era de așteptat, fanii au reacționat și ei: ”Lasă filosofia și textele lacrimogene și adu echipa înapoi în Liga 1. Când ești cel mai neperformant patron din istoria sportului, nu mai ridici glasul la suporteri, indiferent cât de puțini, trădători, ipocriți, răutăcioși, săraci cu duhul ar fi ei”.

Politica