sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Violență într-o familie de olteni

Un oltean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a bătut mama și fratele. A încălcat și un ordin de protecție care fusese emis pe numele său.

Potrivit Poliției Olt, pe 2 august o femeie, din comuna Coteana, a anunțat că a fost agresată fizic de fiul său. „Din primele verificări, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 65 de ani.Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile”, conform IPJ Olt.

Pe 8 august Judecătoria Slatina a admis cererea Parchetului și a emis pe numele bărbatului un ordin de protecție, pentru o perioadă de 6 luni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul nu s-a potolit, iar vineri noaptea a mers din nou peste mama sa, a amenințat-o cu moartea și și-a bătut fratele. Acesta a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale.

„În cauză, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, amenințare și violență în familie. În urma probatoriului administrat, la data de 16 august a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul aceleași zile, acesta a fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile, bărbatul fiind reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, mai arată IPJ Olt.

Politica