sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Tânără polițistă din Gorj, decedată într-un accident

Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic

Roberta, o tânără agentă de poliție în vârstă de 21 de ani, a murit, în urma unui accident rutier. Roberta nu a avut nicio vină, o secundă a fost de ajuns ca totul să se oprească. Într-o curbă la dreapta, pe un carosabil umed, o semiremorcă a derapat și a intrat pe sensul opus, unde a lovit autospeciala condusă de o tânără polițistă.

Tânăra era din Roșia de Amaradia, Gorj, și era studentă la Universitatea din Craiova, secția Relații Internaționale. Roberta visa la o carieră în poliție, iar după finalizarea liceului, a urmat Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, pe care a absolvit-o în noiembrie 2023.

„Ultima misiune pentru Roberta… Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani. Din păcate gradul de protecție pe care „autospeciala” de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim… Drum lin către îngeri Roberta!!!!”, a transmis Sindicatul Europol, pe Facebook.

Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov sunt profund îndurerați de pierderea tinerei colege. Își îndreaptă rugăciunile către familia îndurerată, căreia îi transmit condoleanțe și întreaga susținere.

„În această după-amiază, pe DN13, în zona Pădurea Bogății, din județul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un ansamblu de vehicule și o autospecială de poliție. La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

Primele date, obținute de la fața locului, indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroșat autospeciala la volanul căreia se afla o tânăra agent de polițe, în vârstă de 21 de ani.

Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viața. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt profund îndurerați de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, față de care transmitem condoleanțe și întreaga noastră susținere!”, transmite IPJ Brașov.

Politica