vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

PNL Dolj își întărește echipa. Robert Sighiartău este noul coordonator al campaniei electorale

„Poate să oprească această caracatiță roșie care tinde să cuprindă județul și țara”

Într-o mișcare strategică menită să întărească poziția Partidului Național Liberal (PNL) în județul Dolj, președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, a anunțat recent numirea lui Robert Sighiartău ca nou coordonator pentru campania electorală ce urmează. Această decizie vine în contextul pregătirilor intense pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din toamna acestui an.

„După discuțiile cu conducerea centrală a partidului național s-a dorit, astfel încât pentru alegerile parlamentare și prezidențiale, să se găsească o soluție pentru îmbunătățirea filialei noastre. Astfel, Robert Sighiartău a fost numit coordonator pentru campania electorală care urmează”, a declarat deputatul Ștefan Stoica. El a subliniat importanța finalizării dosarelor de candidatură până la începutul lunii octombrie, conform termenelor legale.

Stoica a subliniat experiența lui Sighiartău, menționând colaborarea anterioară între aceștia în perioada 2017-2021 și apreciind competențele acestuia în cadrul partidului. În plus, se va dispune un interimat pentru conducerea organizației PNL Craiova, ceea ce reflectă o strategie de consolidare a poziției în regiune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Robert Sighiartău, recent numit coordonator al filialei din partea Biroului Politic Național al PNL, și-a exprimat încrederea profundă în doctrina liberală și liberal-conservatoare. „Cred foarte mult în doctrina liberală și mai ales liberal-conservatoare. Am fost timp de 4 ani secretar general al PNL și am condus campaniile câștigătoare ale PNL de la europarlamentare, prezidențiale și locale”, a declarat Sighiartău.

El a subliniat realizările sale, printre care se numără creșterea alocațiilor și indexarea acestora cu rata inflației, un demers important pentru viitorul țării. Sighiartău a menționat și programul său amplu de creștere demografică depus în Parlament, subliniind importanța dezvoltării naționale printr-o viziune care exclude influența PSD.

Sighiartău a fost numit coordonator de către premierul Nicolae Ciucă și Biroul Permanent Național al PNL. În contextul că premierul Ciucă are rădăcini în Dolj, această numire subliniază angajamentul PNL față de regiune. „Filiala Craiova are o istorie bună, însă această organizație trebuie să aibă și o voce tânără și proaspătă venită din afara organizației, care împreună cu echipa de aici, poate să oprească această caracatiță roșie care tinde să cuprindă județul și țara”, a afirmat Sighiartău.

Politica