duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu cere schimbări în echipa lui Gâlcă, la CSU Craiova

Sorin Cârțu a urmărit cu mare atenție partida cu Sepsi. El a văzut faptul că Nicușor Bancu a fost utilizat pe o altă poziție și îl sfătuiește pe Costel Gâlcă să îl pună pe căpitanul alb-albaștrilor să joace în ofensivă, în banda dreaptă. Astfel, Ndong ar avea loc în primul 11. Totodată, fostul președinte de la CSU Craiova vrea să îl vadă și pe Barbu în partea stângă a atacului.

„Aseară am văzut meciul cu Cristescu într-o locație în care ne strângem mai mulți care țin cu Universitatea Craiova. Chiar i-am spus că l-aș băga pe Bancu prin repriza a doua și nu l-aș scoate pe Ndong, l-aș băga în mijloc. A apărut prin ziare că Gâlcă l-a reinventat, dar postul de mijlocaș a fost al lui dintotdeauna. Îi mai dau o soluție, să îl bage mijlocaș în banda dreaptă, păi era devastator atunci. Lasă-l pe Barbu în stânga și îl bagi pe Bancu în partea dreaptă, intră pe piciorul stâng și poate crea probleme.

Trebuie susținut în asemenea momente, el e un jucător puternic. A trecut prin niște momente incredibile, i s-a rupt piciorul, era primul lui an de Divizia A și a jucat în continuare încă 10. Sunt foarte mulți care au fost accidentați și au dispărut ușor, ușor din fotbal și el a revenit, a ajuns și la națională. A avut ruptură de ligamente încrucișate și a trecut peste toate. El este un tip puternic, trece peste asta”, a declarat Sorin Cârțu, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU Craiova mai are trei jucători importanți, împrumutați la diferite formații, despre care Mihai Rotaru speră ca, pe viitor, să se vorbească frumos. George Cîmpanu joacă la UTA Arad, acum, după ce Costel Gâlcă a decis că nu are suficient loc în banda dreaptă a ofensivei, pentru acest fotbalist. Totodată, Jovan Markovic a fost împrumutat și el la FC Hermannstadt. Antrenorul alb-albaștrilor l-a trimis pe atacant la Sibiu, pentru prinde mai multe meciuri, în speranța că va reveni în Bănie mai puternic. Despre aceștia, Sorin Cârțu nu a avut tocmai cuvinte de laudă.

Suntem super dependenți de Mitriță când joacă bine. Atunci când este blocat și nu are realizări nu dăm un șut pe poartă, așa cum a fost cazul cu Petrolul. Și la partida aia a jucat Paradela. Eu mă aștept de la străini să iasă în prim-plan, nu să facă parte dintr-un colectiv învingător. Nu văd că fac diferența, tu îl vezi pe Luis Paradela să facă diferența? A dat o pasă bună. Dar nu îl văd să ia mingea și să facă jumătate din ce face Mitriță. Noi avem probleme când este blocat Mitriță și nu e nimeni care să îl ajute. Nu văd mare diferență între el și Cîmpanu, care a fost dat. Nu am fost un fan al lui Alexandru Cîmpanu, mi s-a părut că s-a plătit foarte mult pe el și niciodată nu putem să recuperăm banii într-un fel. Markovic nu a fost trimis la Sibiu pentru că ieri nu i-a plăcut de el și astăzi a luat o decizie împotriva lui Markovic. Sunt convins că s-a gândit mai de mult să îl treacă pe Jovan Markovic deoparte, atunci de ce nu am luat la momentul respectiv un atacant. Când vrei să faci o echipă puternică, trebuie să pui la punct axul central, cu fundași centrali, cu atacanți”, a spus Sorin Cârțu, la Fanatik.

Cel de-al treilea fotbalist important pe care CSU Craiova l-a împrumutat la o altă echipă este Alexandru Ișfan. El a fost trimis, inițial, la Petrolul, dar a ajuns, ulterior, la Gloria Buzău, sub comanda lui Andrei Prepeliță.

Politica