duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Curg laudele pentru Alex Mitriță: „Parcă vedeam un jucător din altă Ligă”

Evoluția lui Alex Mitriță din meciul cu Sepsi a atras atenția tuturor. Vedeta celor de la CSU Craiova a primit laude în valuri, după ce a reușit o dublă spectaculoasă. Mijlocașul este cerut și la echipa națională a României, unde Mircea Lucescu a fost instalat recent. MM Stoica este de părere că noul selecționer ar trebui să înceapă orice convocare cu starul din Bănie, care pare că vinde dintr-un campionat de top, să facă spectacol în Liga 1.

„Eu zic că e corect rezultatul. Universitatea Craiova a avut forța de a reveni, deși ratase două ocazii monumentale la 1-0. Poate Sepsi a avut mai multe șanse, dar mai clare au fost ale Craiovei. Când ai un jucător în zi de grație, iar numele lui este Mitriță, atunci e foarte complicat să nu câștigi. Mitriță a făcut o partidă extraordinară. Parcă vedeam un jucător din altă Ligă, apărut acum în România. A fost de excepție astăzi! I-au ieșit toate. Dacă eu aș face convocările la națională, ar fi primul convocat.”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Antrenorul celor de la Sepsi, Bernd Storck, a avut și e doar cuvinte frumoase de spus la adresa fotbalistului care i-a depășit defensiva în mai multe rânduri și a decis soarta partidei cu cele două reușite de excepție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mitriţă a fost foarte bun azi, e un jucător-cheie şi al doilea gol a fost de mare clasă. Am jucat contra unui oponent puternic, cu jucători buni de pe bancă şi după 60 de minute unii dintre jucătorii mei au fost obosiţi”, a spus Bernd Storck.

Alex Mitriță a rămas cu picioarele pe pământ, chiar dacă a fost, din nou, cel mai bun fotbalist de pe teren. El a ținut să le răspundă și celor care l-au mai criticat în ultima perioadă, după unele rezultate mai puțin bune ale celor de la CSU Craiova.

Suntem foarte bucuroși pentru cele 3 puncte. Nu se supăra nimeni dacă se termina 6-5, 7-5. A fost un meci deschis, o echipă foarte bună Sepsi, dar ne bucurăm că am câștigat. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, intru foarte calm pe teren. Am vrut să driblez portarul, am crezut că stă pe picioare, dar m-am înșelat. Am avut multe ocazii. Campionatul abia a început, trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. E un moment greu pentru noi, vreau să revin puțin că s-a spus că Mitriță a zis că după 3 meciuri suntem obosiți. Nu, am spus că suntem obosiți mental. Am pierdut în Conference League și a venit această nenorocire (n.r.- decesul tatălui lui Nicușor Bancu) și de aceea am spus că avem nevoie de două zile libere. Golurile sunt pentru familia mea. Pe mâna dreapta am ceva de la biserică, pe mâna stângă am verigheta. Marchez pentru copiii mei, pentru soția mea, pentru familia mea”, a spus Mitriță, după meci.

Politica