luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova transferă un super-atacant

Mihai Rotaru a anunțat că vrea să mai facă transferuri la CSU Craiova. Finanțatorul trupei din Bănie spune că așteaptă un atacant. Mai exact, trebuie să primească undă verde din partea lui Costel Gâlcă. Antrenorul a văzut foarte mulți fotbaliști și trebuie să se hotărască pe care dintre aceștia îi vrea în lot. Apoi, șefii clubului vor începe negocierile.

Nu, avem speranță. Vrem să mai aducem 1-2 jucători. Are frâiele în mână (n.r. Alex Mitriță), dar și ceilalți jucători au contribuit la parcursul de până acum din campionat. Așteptăm acum să vină un atacant. A văzut Costel vreo 50 de atacanți. Am văzut un atacant portughez care juca China, dar a preferat să semneze în Turcia. Este foarte greu să aducem unul acum. Costel a văzut peste 80% din opțiuni”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport.

Patronul alb-albaștrilor anunțase deja că vrea să aducă în Bănie un vârf special, nu orice fotbalist. Astfel, cel mai probabil, oltenii vor continua negocierile cu preferații lui Costel Gâlcă, în speranța că unul dintre jucătorii aleși de antrenor vor accepta să meargă la CSU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica