marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Gorjenii cer ajutor! Un oraș este invadat de câini

„Câinii nu ii vad în parc, dar pe copii dacă scriu pe jos cu creta îi văd imediat!”

Un oraș din Gorj se confruntă cu o invazie de câini, iar localnicii solicită ajutorul autorităților. Locuitorii din Târgu-Cărbunești sunt conștienți că situația a fost provocată de persoanele care vin și abandonează câini în oraș, dar își îndreaptă nemulțumirea și către cei care le oferă hrană în jurul blocurilor.

„Un oraș frumos înconjurat de câini în orice colț…doar un exemplu„, este doar unul dintre mesajele de nemulțumire ale cetățenilor din Târgu-Carbunești, conform Pandurul.

Unii cred că fostul viceprimar este responsabil pentru această situație, deoarece, fiind un mare iubitor de animale, le oferă hrană, iar numărul patrupedelor crește de la o zi la alta. Aceasta cauzează o mare nemulțumire, în special în rândul părinților cu copii mici. „Câinii nu ii vad în parc, dar pe copii dacă scriu pe jos cu creta îi văd imediat!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru primarul din Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău, problema câinilor fără stăpân a devenit o normalitate, iar prezența patrupedelor pe străzile orașului face acum parte din viața de zi cu zi.„Asta este. Sunt câini știu, dar sunt în concediu. Sunt în concediu vă repet. La revedere”, a fost reacția primarul din Târgu-Cărbunești.

Politica