vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Șpagă la Porțile de Fier

Șpagă ascunsă în certificatul de înmatriculare al mașinii. S-a întâmplat la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I.

Un bărbat de 28 ani a încercat să mituiască oamenii legii pentru a-l lăsa să intre în țară cu o mașină care nu avea inspecția tehnică perioadică valabilă.

Polițistul care a găsit banii a anunțat ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA).

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În data de 06.08.2024, ora 08.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I – I.T.P.F. Timișoara s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România. În urma controlului documentelor de călătorie s-a constatat că cetățeanul român nu îndeplinea condițiile de călătorie, neavând inspecția tehnică periodică valabilă. Cu ocazia verificărilor efectuate asupra documentelor, polițistul de frontieră a sesizat o sumă de bani în certificatul de înmatriculare al autoturismului, pentru a nu aplica măsurile legale. Au fost sesizați lucrătorii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți”, potrivit Poliției de Frontieră Mehedinți.

Acum, bărbatul este cercetat pentru dare de mită.

Politica