vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

O borsetă cu suma de 10.000 de lei, recuperată de către polițiști doljeni

Polițiștii doljeni au recuperat o borsetă, care avea suma de 10.000 de lei, și au înapoiat-o proprietarului. Un bătrân de 72 de ani din Dăbuleni și-a uitat borseta într-un magazin din Craiova, iar un alt bărbat de 50 de ani a furat-o. Acesta a fost găsit de oamenii legii și i-au inapoiat banii bătrânului de 72 de ani.

„În fapt, în cursul zilei de 16 iulie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către bărbat cu privire la faptul că, în intervalul orar 13.30 – 14.00, şi-a uitat borseta ce conţinea documente personale şi suma de 10.000 de lei în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Tabaci, din municipiul Craiova, aceasta fiind ulterior însuşită de persoane necunoscute.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat, de 50 de ani, din comuna Ţuglui, bănuit de comiterea faptei. Cu această ocazie, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, banii fiind recuperaţi şi restituiţi persoanei vătămate”, transmite Poliția Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Politica