marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Video/Puternic incendiu în Vâlcea. Trei răniți

Trei bărbați au fost răniți, iar doi dintrei ei au fost duși la spital cu arsuri, în urma unui puternic incendiu, izbucnit într-o localitate din județul Vâlcea. Mai multe animale și păsări au murit.

Incendiul a izbucnit, noaptea trecută, într-o gospodărie din localitatea Copăceni, care, la sosirea pompierilor ardea generalizat.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au evaluat și asistat medical 3 victime: „prima victimă, de sex masculin, prezintă arsuri de gradul 1 și 2 pe torace și pe umărul stâng (transportată la UPU Vâlcea); a doua victimă, de sex masculin, prezintă arsuri de gradul 1 pe antebrațe (transportată la UPU Vâlcea); a treia victimă, tot de sex masculin, are plagă la antebrațul stâng (refuză transportul la spital)”, potrivit ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În incendiu au pierit 4 porci și 20 de găini.

„Au ars: 10 anexe întinse pe o suprafață de aproximativ 600 de mp; utilaje gricole (culegătoare de porumbi, semănatoare de grâu, pompă de erbicidat ș.a.), pompă, strung, presă de peleți etc.Gospodăria este afectată pe cca 800 de mp. Pompierii militari vâlceni, prin intervenția lor promptă și profesionistă, au salvat casa de locuit și cele 4 gospodării învecinate”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Politica