marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Drum închis la ieșirea din Rânca

Măsura este necesară pentru realizarea unor cadre foto și video

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că miercuri, 7 august 2024, între orele 14:00 și 16:00, se va institui închiderea temporară a circulației pe sectorul de drum dintre ieșirea din localitatea Rânca (km 34+800) și intersecția cu DN 7A, în apropierea localității Voineasa (km 59+800). Măsura este necesară pentru realizarea unor cadre foto și video.

În perioada menționată, închiderea drumului va fi operată în intervale de până la 45 de minute, urmate de pauze de 15 minute pentru a permite trecerea vehiculelor.

CNAIR solicită tuturor participanților la trafic să respecte semnalizarea rutieră temporară și să circule cu viteză redusă pentru a preveni accidentele și ambuteiajele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru informații suplimentare despre starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi, contactați Dispeceratul CNAIR la numerele de telefon 021/264.33.33 sau 021/9360. De asemenea, detalii pot fi găsite pe site-ul oficial www.cnadnr.ro, în secțiunea „DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale”, sau pe pagina de Facebook a CNAIR la https://www.facebook.com/cnadnr/.

Politica