marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a amenințat socrul și a condus băut. A ajuns după gratii

A făcut scandal, și-a amenințat socrul, a condus băut, apoi și fără permis. S-a potolit când a ajuns în arestul Poliției. Este vorba despre un tânăr de 29 ani, din comuna doljeană Terpezița, care este cercetat pentru distrugere, amenințare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. El a fost depistat, zilele trecute, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, în comuna Terpezița, deși consumase alcool.

„Întrucât prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. În urma rezultatelor analizelor, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,65 g/l, la prima recoltare şi 1,40 g/l alcool pur în sânge, la a doua recoltare”, potrivit IPJ Dolj.

La câteva zile, socrul tânărului de 29 de ani a sunat la poliție și a spus că „acesta s-ar fi deplasat la locuința bărbatului, unde, folosindu-se de un obiect tăietor-despicător, i-ar fi distrus poarta imobilului şi i-ar fi adresat acestuia amenințări cu acte de violență”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După cercetări, polițiștii au mai stabilit și că în ziua respectivă, tânărul a condus un autoturism pe drumurile publice având suspendat acest drept. Drept urmare, l-au reținut, iar marți urma a fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Politica