duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a făcut-o pe Anamaria Prodan să răbufnească: „Este cumplit”

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce problemele pe care Laurențiu Reghecampf le are cu cei de la CSU Craiova au început să o afecteze și pe ea. Agenta multor fotbaliști de valoare susține că oltenii au pus poprire pe un imobil comun pe care ea și antrenorul îl au. Cuvintele dure la adresa lui Reghe nu au fost evitate, chiar dacă nu pare a fi o situație fără rezolvare.

Prima opțiune, să cumpăr partea lui de casă pe care Mihai Rotaru și Universitatea Craiova au pus poprire și au scos-o la licitație în contul datoriilor pe care le are! Îmi este lehamite de un asemenea om.

Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat… așa om… așa tată… în ce situație a ajuns… Ferească Dumnezeu. Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună popriri pe părțile tale din casa familiei. Pe care trebuia să o lași copiilor tăi, este cumplit”, a transmis Anamaria Prodan, chiar dacă instanța ar fi obligat-o să nu mai facă afirmații defăimătoare la adresa lui Reghe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Problemele lui Laurențiu Reghecampf cu CSU Craiova au apărut atunci când tehnicianul a renunțat a cel de-al doilea mandat pe care l-a avut în Bănie și a plecat în zona Arabiei. Mihai Rotaru i-a cerut antrenorului să achite clauza de reziliere, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

„Nu, nu… Am recuperat doar 100 de mii de euro. Mai sunt 200 de mii. De fapt, nu am recuperat nimic de la el. Am recuperat 100 de mii de la Bogdan Merișanu, de la preparatorul fizic, de la Reghe nu. Mai avem 200 de mii de recuperat”, aui fost detaliile oferite de Rotaru, FANATIK SUPERLIGA, luna trecută.

Politica