sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

2.000.000 lei pentru dotarea unui liceu

Primăria Bâlteni a achiziționat 29 de table interactive pentru unitatea de învățămân

Autoritățile locale din Bâlteni au obținut o sumă semnificativă de bani prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru a moderniza și echipa cu tehnologie de vârf Liceul Tehnologic din localitate, conform Gorj Express.

Primăria Bâlteni a achiziționat 29 de table interactive pentru unitatea de învățământ, reprezentând prima etapă a dotării cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Fondurile obținute prin PNRR se ridică la 2.473.033 lei.

Contractul a fost semnat în cursul anului 2023 și are ca termen de finalizare data de 31 decembrie 2024. Din banii alocați se vor realiza următoarele investiții: asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ; asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele / atelierele școlare; echiparea laboratoarelor informatice; echiparea atelierelor de practică din învățământul profesional și tehnic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Contractul semnat de conducerea Primăriei Bâlteni a fost finanțat în cadrul apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”.

Politica