sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Conflict într-o sală de jocuri din Târgu Jiu. Un tânăr reținut după o agresiune

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice

În dimineața zilei de 29 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost solicitați prin apelul 112 pentru a interveni la o sală de jocuri din oraș, după ce un angajat al unei societăți de pază și protecție a cerut urgentă medicală pentru o persoană agresată.

Conform IPJ Gorj, incidentul a avut loc în jurul orei 02.00, când un conflict spontan între mai multe persoane a degenerat într-o altercație fizică. Victima, un localnic de 42 de ani, a fost atacată de persoane necunoscute care nu au fost găsite de polițiști la fața locului. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au continuat cercetările și au identificat un suspect în acest caz: un tânăr de 26 de ani, din comuna Bengești Ciocadia. În urma probele adunate, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Astăzi, el urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Politica