sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru nu s-a supărat pe Maldonado, dar nu l-a uitat pe Papp: „Nu are scuze”

Mihai Rotaru spune că nu este și nici nu ar avea de ce să fie supărat pe Maldonado. Fundașul a greșit decisiv în meciul tur cu Maribor, a văzut cartonașul roșu și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică mai bine de 70 de minute. Trupa din Bănie a pierdut cu scorul de 2-0 și și-a diminuat șansele de calificare. Cu toate acestea, patronul echipei consideră că apărătorul nu trebuie să fie pus la colț pentru o astfel de eroare.

Totuși, când vine vorba despre gestul lui Paul Papp, fostul fundaș din Bănie, care a văzut și el cartonașul roșu în cupele europene, situația este alta. Mihai Rotaru spune că fostul apărător de la CSU Craiova nu are scuze pentru ceea ce a făcut la pauza meciului cu Beer Sheva.

Maldonado este un jucător foarte bun. A făcut meciuri foarte bune, cu toții au spus-o în emisiuni, specialiștii, nespecialiștii. A făcut o prostie acolo, a fost o gafă. Câte gafe au fost în fotbal, ar trebui să nu mai avem jucători. Eu nu iau pulsul echipei după meci. Când avem un eveniment nedorit, un rezultat negativ, nu iau pulsul echipei. Antrenorul trebuie să-și gestioneze tot ce înseamnă grupul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu neapărat, a fost o decizie tehnico-tactică. Clar că nu i s-a tăiat capul. Poți să îi tăi capul lui Papp, când la pauza meciului cu Beer Sheva dă cu pumnul. Acolo trebuie să tăi capul, nu are scuze. Dar aici a fost un fault de joc instinctual, nu trebuia să îl facă. E un jucător valoros pe care noi trebuie să-l aducem la cea mai bună formă“, a Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Politica