sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

CS Vâlcea 1924 și-a completat staff-ul cu un secund, preparator și kinetoterapeut

Echipa de baschet masculin, CS Vâlcea 1924, și-a completat staff-ul pentru noul sezon competițional. Noul antrenor principal al echipei, Arturo Alvarez, va avea ca secund un alt iberic, Roberto Blanco Claro.

El și-a început cariera antrenând mai multe categorii de juniori în Plasencia. Ulterior antrenează juniorii lui Cacere Basket și devine secund la CB Plasencia Galco în LEB Plata în două rânduri, 2006-2007 și 2009-2010. Din 2010 se alătură lui Caceres Patrimonio de la Humanidad, inițial ca antrenor de juniori și din 2012-2013 ca antrenor secund. În anul 2017 devine director tehnic al categoriilor de juniori ale lui Caceres, iar din 2018 este antrenor principal la San Antonio Caceres Basket, echipă satelit a lui Caceres World Heritage, în paralel cu postul de secund la prima echipă. Din ianuarie 2019 preia postul de principal la Caceres World Heritage unde rămâne până în ianuarie 2024. Roberto vine în haită pentru a completa staff-ul, iar experiența lui importantă va da un plus și juniorilor care deja încep să ia contact cu prima echipă.

Conducerea tehnică din care face parte și fostul antrenor principal, Hristu Șapera, este acum completă, la echipă venind și antrenorului responsabil cu pregătirea fizicà, Žane Bortek și kinetoterapeutului Ramiro Garcia Ducros!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica