luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Accident grav în parcul de distracții. Patru copii au căzut de pe tiroliană

Serviciul Județean de Ambulanță a anunțat că victimele sunt copii cu vârste între 7 și 11 ani

Accident grav marți, 9 iulie, în parcul dinozaurilor de lângă Hațeg. Patru copii, cu vârste între 7 și 12 ani, au căzut de pe tiroliană. Unul dintre ei a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Potrivit ISU Hunedoara, accidentul a avut loc în parcul de distracții Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori, conform Adevarul.

Patru minori, doi băieţi şi două fete, au suferit mai multe traumatisme prin cădere de la înălţime. Din primele informaţii s-a rupt cablul tirolienei, iar cei patru au căzut de la 2- 2,5 metri”, a transmis ISU Hunedoara.

Intervenția medicală este asigurată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.  „Un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalţi trei vor merge la Spitalul din Deva”, a mai anunțat ISU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele informații, accidentul s-a produs într-un parc de distracții din comuna Râu de Mori. Patru copii au căzut după ce s-a rupt cablul tirolienei. Serviciul Județean de Ambulanță a anunțat că victimele sunt copii cu vârste între 7 și 11 ani. Aceștia sunt conștienți, dar au suferit multiple răni. Un copil de 7 ani a fost transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalți vor fi duși tot la Hunedoara sau la Deva. Parcul de distracție și aventură se află în sudul județului Hunedoara, în vecinătatea orașului Hațeg.

Politica