luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Camion cu lemne, confiscat de polițiștii gorjeni

Autocamionul a fost condus la sediul Ocolului Silvic Novaci pentru verificări suplimentar

Polițiștii Orașului Novaci au intervenit în trafic sâmbătă, 6 iulie, și au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autocamion încărcat cu material lemnos pe DJ 665 Pociovaliște.

Verificările efectuate în bazele de date au relevat că materialul lemnos încărcat în vehicul nu era însoțit de documente legale de însoțire. În consecință, autocamionul a fost condus la sediul Ocolului Silvic Novaci pentru verificări suplimentare. În urma măsurătorilor efectuate, s-a constatat că vehiculul transporta o cantitate de 15,20 metri cubi de lemn de foc, de esență fag.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport de material lemnos în volum de peste 10 metri cubi fără documente specifice de transport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Materialul lemnos în cantitate de 15,20 metri cubi a fost confiscat, iar autoutilitara folosită pentru transport a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor, conform informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Politica