luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Protestul continuă la CEO! Oamenii și-au adus și familiile

„Unde m-a trimis, acolo m-am dus. De aia am plecat de acasă, să muncesc, nu să stau degeaba”

Joi, 4 iulie, se marcheză a patra zi consecutivă de proteste în fața sediului Complexului Energetic Oltenia, unde protestatarii au venit în număr mare, unii dintre ei aducându-și și familiile. Atmosfera este tensionată și determinarea lor este clară în cererea de a fi auziți și de a-și exprima nemulțumirile.

”Nu am lipsit niciodată de la muncă. Unde m-a trimis, acolo m-am dus. De aia am plecat de acasă, să muncesc, nu să stau degeaba. Asta pot să confirme colegii cu care am lucrat”, este mesajul unui fost angajat al CEO care și-a adus și cei trei copii minori la protest, conform Pandurul.

”Nu am abateri, nu am lipsit de la muncă. Am numai recuperări pentru că domnul șef a zis că el are nevoie de oameni de încredere. Unde a fost încrederea? Care a fost dezamăgirea? Eu mi-am făcut datoria”, spune o fostă angajată a Carierei Roșiuța.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) a decis să elibereze din activitate 124 de angajați, încheindu-le contractele de muncă. În cadrul administrației companiei se discută posibilitatea reangajării acestora la prestatorul de servicii al CEO, Minprest Serv Rovinari, unde salariile practicate sunt semnificativ mai mici. La proteste se alătură și senatorul Ion Iordache, alături de minerii afectați de decizia de disponibilizare.

Foto: Pandurul

Politica