luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Bent Dahl sună adunarea la SCM Rm. Vâlcea

Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea se reunesc la mijlocul acestei luni pentru pregătirea noului sezon competițional. Municipalele sunt așteptate pe 15 iulie la Sala Sporturilor Traian, după care urmează două zile intense, 16 și 17 iulie, dedicate testărilor medicale obligatorii pentru sportivele antrenate de Bent Dahl.

Nu toate sportivele vor fi prezente la reunire, fiindcă Jocurile Olimpice de la Paris vor începe în curând, SCXM fiind reprezentată la competiția din Franța de Nathalie Hagman, Natasa Ljepoja, Julia Maidof, Mia Zschocke și Alicia Toubalnc. Spre deosebire de anii precedenți, anul acesta cantonamentul centralizat se va desfășura pe plan local, la Râmnicu Vâlcea, sub îndrumarea noului preparator fizic, Marian Crăciun. Cantonamentul se va încheia cu unul sau două jocuri de pregătire, programate înainte de seria de turnee de sală care vor avea loc în luna august. Primul turneu va avea loc în perioada 8-10 august, la Craiova, unde  vom întâlni cu echipele SCM Craiova, HC Dunărea Brăila și Gloria Buzău. O săptămână mai târziu, pe 16 și 17 august, la Râmnicu Vâlcea se va organiza o nouă ediție a ‘”Cupei Vâlcii”, cu participarea CSM Slatina, Corona Brașov și SCM Craiova.

Perioada de pregătire se va încheia cu turneul de la Brașov, din 23-24 august, unde vor mai participa echipele Corona Brașov, CSM Slatina și CSM Târgu Jiu. Noua ediție a Ligii Florilor MOL va începe la finalul lunii august, iar echipa  vâlceană va debuta pe teren propriu în sezonul 2024/25 împotriva participantei FINAL4 EHF European League, HC Dunărea Brăila.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica