luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Solistul trupei Coldplay a cerut publicului, în glumă, să-l huiduie pe el după scandalul Babasha: Huidiți mai tare decât ieri!

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a cerut, în glumă, joi seara, la al doilea concert pe Arena Națională, cinci secunde de huidueli, după ce la primul concert, cel de miercuri, publicul a huiduit în momentul în care cântărețul de manele Babasha a urcat pe scenă și a început să cânte acompaniat la pian. Chris Martin s-a adresat spectatorilor spunând că nu se poate supăra pe publicul său și a cerut să fie huiduit el. Martin a precizat apoi că va urma o manea de trei minute, dar că înțelege dacă unora nu le place, dar că lui îi place, scrie g4media.ro

După acest moment Babasha a urcat pe scena, însă nu a mai fost huiduit. La finalul momentului publicul de pe Arena Națională a aplaudat, în timp ce membri trei Coldplay l-au îmbrățișat pe rând pe tânărul de 22 de ani. Câțiva spectatori au plecat din tribune în timpul momentului Babasha.

”Am încerct să dorm după concert. Am realizat că sunteți publicul nostru, vă iubim necondiționat. Nu puteți face nimic să ne supărați. Călătorim în toată lumea și poate nu înțelegem ce înseamnă cultura dvs, dar tratăm oamenii în mod egal, asta înseamnă pe toți românii. Ieri a fost atât de frumos pentru noi, pentru că am realizat că puteți face ce doriți, vom continua să vă iubim, vom veni în continuare în România, pentru că vă iubim. Ce s-a întâmplat ieri, a fost cel mai bun public. Aș vrea să  schimb ceva. Am văzut ieri oamenii huduind. N-a fost cel mai bun huiduit. Așa că aș vrea azi să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri”, a declarat Chris Martin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce publicul a huiduit, solistul a adăugat zâmbind: ”A fost un huiduit bun, cel mai bun huiduit”. Dacă doriți să mai huiduiți o dată, e ok.”

După acest moment, a luat pe scenă un imigrant,  un puști îmbrăcat în elefant și încă un personaj. În timpul spectacolului Christ Martin a anunțat că se va cânta o manea „Dacă nu vă place, mergeți la baie, dați mesaje prietenilor sau faceți ce vreți, dar fiți buni. Nouă ne plac muzica și oamenii aceia, ne plac toți oamenii”, le-a spus solistul trupei Coldplay spectatorilor pe Arena Națională.

Politica