sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Epuizare și nervi la Biroul Electoral Județean Dolj

Zeci de oameni din comisiile de vot din județul Dolj așteaptă de ore bune să depună sacii cu buletinele de vot la Biroul Electoral Județean (BEJ). Procesul merge foarte greu, spun oamenii, care așteaptă de ore bune. Aceștia așteaptă în căldură și fără mâncare. A fost chemată ambulanța pentru câțiva dintre ei cărora li s-a făcut rău.

„Nu mai avem nevoie de câteva sute de lei pe care ni dau ei. Adică să stai nemâncat ca om. Nu se gândesc și ei că poate să ni se facă rău să facem un AVC. După atâta oboseală și atâta stres să stai să aștepți. Doamne ferește să stăm și mâine așa. Vă dați seama că azi dimineață am văzut că nu pleacă, m-am gândit să merg acasă”, a declarat o femeie din comisia de vot.

„Stăm de zece ore, iar eu vin de la Băilești și acolo am stat toată noaptea. Ce să facem? Cu sacii după noi. Noi venim de la Băilești să le depunem aici și ele se întorc la judecătorie la noi înapoi”, a declarat un alt bărbat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Dolj, au precizat, pentru Jurnalul Olteniei, că lumea s-a liniștit. Aceștia au intervenit pentru oamenii care au avut nevoie și nu au fost înregistrate alte probleme. În continuare oamenii așteaptă să depună sacii cu buletinele de vot. Temperaturile din Craiova îngreunează așteptarea doljenilor. Cadrele medicale au intervenit de mai multe ori, pentru că au fost oameni cărora li s-a făcut rău din cauza căldurii.

Politica