duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Liberalii doljeni la vot: Credem în schimbarea în bine

Nicolae Giugea, candidatul pentru funcția de primar al Craiovei din partea PNL, împreună cu Nicușor Roșca, candidatul PNL pentru scaunul de președinte al Consiliului Județean Dolj, dar și președintele organizației județene a partidului, Ștefan Stoica îndeamnă au alegătorii să iasă la vot.

„Invit pe toți craiovenii la vot. Votul este cea mai puternică armă a fiecărui craiovean, a fiecărui doljean și a fiecărui român care votează astăzi. Printr-un vot putem schimba foarte multe. Mulțumesc încredere, mulțumesc pentru că alături de noi doljenii în această campanie”, a declarat Nicolae Giugea, candidatul la primăria Craiova din partea PNL, după ce și-a exprimat votul la secția 78 din Craiova.

La rândul său, Nicușor Roșca a adăugat că își dorește o schimbare în județ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pentru schimbarea generației tinere, a copiilor noștri. Astăzi am votat pentru începerea reconstrucției județului Dolj, pentru starea județului Dolj. Vreau să fac un îndemn pentru alegătorii județului Dolj să vină la vot. Să voteze pentru că votul este liber și democrat. Să nu lase pe alții să decidă în favoarea lor”, a explicat candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca.

„Astăzi vom stabili prin votul nostru liber cine va conduce județul și pe cine trimitem la Bruxelles. Este important să avem o participare mare la vot. Asta înseamnă o consolidare a democrației în România, și așa cum au spus colegii nostri, credem în schimbarea în bine, atât în Craiova, cât și în județul Dolj, dar toate aceste lucruri le putem face împreună, împreună cu craiovenii și împreună cu doljenii. Mulțumesc tuturor pentru această campanie onestă”, a spus la rândul său Ștefan Stoica, deputat.

Politica