luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Finanțare pentru modernizarea secției Dermato-Venerice de la SJU Drobeta

Administrația județeană a semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Consolidare seismică și creșterea eficienței energetice a Pavilionului Dermato-Venerice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin”. Proiectul are o valoare de 7.887.127 lei.

„Este al doilea contract cu fonduri europene semnat în decurs de 4 zile, în urma cererilor depuse de Consiliul Județean Mehedinți, la Agenția pentru Dezvoltare Regională S-V Oltenia, în cadrul Programului Regional, după ce luni am semnat contractul pentru Secția Neuropsihiatrie.

Sunt practic, ultimele proiecte pe care le implementăm pentru a finaliza modernizarea secțiilor în care, în prezent, sunt tratați pacienți în cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit lui Aladin Georgescu, „imobilul în care funcționează Secția Dermato-Venerice are nevoie de investiții importante, în primul rând pentru reducerea riscului de seismicitate și apoi, pentru adaptarea interioarelor și instalațiilor la actualele normative sanitare, iar printre lucrările care se vor efectua se regăsesc izolarea termicăa pereților exteriori, înlocuirea ferestrelor și ușilor, instalarea de sisteme alternative de producere a energiei, modernizarea sistemului de iluminat și amenajarea aleilor pietonale”.

Politica