luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbați arestați pentru trafic de droguri. Vindeau consumatorilor din Dolj

Doi bărbați de 51 și 52 de ani au fost arestați de polițiști pentru trafic de droguri. Aceștia au vândut și deținut cristal, drog de mare risc, pentru mai multe luni consumatorilor din Dolj. Unul dintre ei a fost prins de procurori când primea un colet cu droguri din Olanda.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – iunie 2024, aceștia ar fi efectuat, fără drept, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, operațiuni de procurare, deținere și vânzare de substanțe psihoactive (2-MMC) către consumatori din județul Dolj.

De asemenea, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Olanda, care conținea aproximativ 20 de grame de substanță psihoactivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma celor 2 percheziții domiciliare efectuate, la data de 4 iunie a.c., au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea celor doi bărbați, de 51 și 52 de ani, pentru 24 de ore”, transmit oamenii legii doljeni.

Cei doi au fost acum arestați pentru 30 de zile pentru efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Politica