luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Edi Iordănescu garantează un joc mai bun la EURO: „Suporterii trebuie să aibă răbdare”

Edi Iordănescu a fost mulțumit de jocul arătat de elevii lui, în partida amicală cu Bulgaria. Românii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor pe care suporterii le aveau, dar selecționerul spune că fanii trebuie să aibă răbdare, pentru că la turneul final, tricolorii vor arăta mult mai bine decât au făcut-o marți seara.

Selecționerul explică faptul că are mult de muncă în această perioadă, pentru că fotbaliștii prezenți la lot nu au mai evoluat de două săptămâni, de la încheierea sezonului. Edi Iordănescu l-a lăsat acasă pe Alex Mitriță, cel care a jucat de curând, chiar barajul pentru Conference League, câștigat de CSU Craiova, în fața celor de la U Cluj.

Eu încep cu mulțumiri pentru publicul care a venit. Să nu uităm că suntem echipa calificată la European după mult timp. Suporterii trebuie să aibă răbdare și susținere pentru echipă. Mi-am dorit să-i ținem în priză, să-i ținem atenți pe jucători. Lumea analizează jocul și rezultatul, dar lumea nu cunoaște procesul. Nu a fost ușor, a fost diferență de până la două săptămâni între jucători, cum au terminat campionatele. Sunt diferențe mari, a trebuit să uniformizăm. A fost o săptămână grea, cu multă muncă. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne-am asumat că există riscul să nu avem un ritm de joc, ceea ce s-a văzut. Sunt lucruri asumate. Eu vă garantez că vom fi mult mai bine meciul următor și vom fi și mai bine la EURO. Am vrut rezultatul, dar nu e grav când vezi lucruri pe care poți să le corectezi acum, e grav când plătești pentru ele la European”, a declarat Edi Iordănescu.

Politica