luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

UTA Arad a transferat un jucător lăsat liber de FCU Craiova

Adrian Mititelu a renunțat la mai mulți jucători, în această vară. Printre fotbaliștii rămași liber de contract se numără și Benjamin van Durmen. Mijlocașul nu a vrut să mai rămână la FCU Craiova, după ce suporterii echipei l-au criticat. Acum, belgianul a ajuns sub comanda lui Mircea Rednic, la UTA Arad.

Bun venit, Benjamin van Durmen! Mijlocașul central Benjamin van Durmen este de astăzi noul jucător al UTA-ei! În vârstă de 27 de ani, belgianul a evoluat ultima dată tot în Superligă, la FCU Craiova 1948, pentru care a adunat 28 de jocuri în sezonul precedent, perioadă în care a punctat de 5 ori. În carieră, van Durmen a mai evoluat la Mouscron în peste 90 de meciuri în prima ligă a campionatului belgian. Îi urăm bun venit în legendarul tricou roș-alb și îi dorim cât mai multe realizări!”, a transmis UTA, pe Facebook.

Adrian Mititelu vrea să mai renunțe și la alți jucători, dar nu pe degeaba. Patronul de la FCU Craiova speră că îi poate vinde pe Baetan, Bauza și Sidibe. Omul de afaceri din Bănie nu vrea să renunțe la aceștia fără să primească în schimb sume importante. Pentru Baetan vrea aproximativ un milion de euro, iar pentru Bauza își dorește dublu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica