luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

ÎPS Teodosie: Orice atac de panică „însemnează o împuţinare de suflet”

Arhiepiscopul Tomisului consideră că „orice atac de panică însemnează o împuţinare de suflet”. Afirmaţia a fost făcută în emisiunea la care acesta participă săptămânal la un post de radio. În aceeaşi emisiune, Teodosie a vorbit şi despre „patima statului la telefon”, scrie news.ro

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a fost întrebat, în emisiunea „Cuvântul ierarhului” la care participă săptămânal la un post de radio, cum putem scăpa sau controla atacurile de panică.

„Sigur, orice atac de panică însemnează o împuţinare de suflet. Şi pot avea atac de panică şi copiii, şi adulţii, şi vârstnicii. Oricine poate să aibă un atac de panică”, a răspuns Teodosie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceasta a fost singura afirmaţie a clericului cu privire la acest subiect.

Înaltul ierarh a făcut declaraţii şi despre „patima statului la telefon”. 

„Patima aceasta a statului la telefon nu poate fi mai rea decât fumatul, că nu înghiţi nimic, nu inhalezi nimic, dar poate fi o patimă în sensul că omori timpul sau vorbeşti ce nu trebuie şi multe altele. Copiii, într-adevăr, pot fi copleşiţi, împătimiţi de telefon sau tabletă. Orice este exagerat este şi dăunător. De aceea părinţii trebuie să aibă mare grijă de educaţia din vremea noastră”, mai afirmă arhiepiscopul.

Politica