luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Șef nou la Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți

Schimbare surprinzătoare la comanda Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți. Comandantul instituției, comisarul șef Lucian Tunaru, a fost înlocuit din funcție cu un ofițer specialist din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR. Este vorba de comisarul șef de poliție Marian Cârcei, adus special de la București să preia frâiele IPJ Mehedinți, în plină campanie electorală.

Deocamdată, primele informații despre această înlocuire le-a adus vicepreședintele Sindicatului Europol, Robert Popa,  care îl laudă pe comisarul șef Cârcei și îl atacă pe comisarul șef Tunaru, cel schimbat brusc din funcție.

”IPJ Mehedinți are un nou inspector șef, de data aceasta un profesionist. Acum pe poarta IPJ Mehedinți a intrat schimbarea, un ofițer al promoției 1997 a preluat comanda. Un profesionist din cadrul DICE l-a înlocuit pe cel care nu și-a postat CV-ul timp de un an de zile, spunând că se lucrează la site. L-a înlocuit pe cel care a ocupat o funcție prin împuternicire de un an, dar nu a mers la examene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Felicit IGPR pentru cea mai bună decizie din ultimii doi ani pentru județul Mehedinți”, a declarat vicepreședintele Sindicatului Europol, Robert Popa.

De precizat că, de aproape un an de zile, cele două funcții de comandant adjunct al IPJ Mehedinți sunt libere însă acum cu schimbarea se preconizează a fi ocupate de doi polițiști din unitate. Sau poate tot din afară…

Politica