luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Bătrân dat dispărut găsit mort pe câmp

Un bătrân din județul Gorj care fusese dat dispărut de familie a fost găsit mort pe un câmp din apropierea locuinței.

Poliția a fost sesizată, miercuri, de nepoata bărbatului de 91 ani, din Crasna, că acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

„La data de 29.05.2024, polițiști din cadrul Postului de Poliție Crasna au fost sesizați de o femeie de 49 de ani, din orașul Bumbești Jiu, cu privire la faptul că bunicul său Ciolan Valeriu a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, cât și din cadrul Poliției Orașului Novaci care din primele verificări efectuate au stabilit că Ciolan Valeriu din comuna Crasna, sat Drăgoești, de 91 de ani, locuia singur, fiind vizitat periodic de către nepoata sa. Astăzi, în jurul orelor 10.00, când femeia a venit la bunicul său, a constat că acesta nu se afla la domiciliu. De asemenea, apelanta a declarat faptul că în data de 22.05.2024 a fost în vizită la bunicul său, iar de atunci nu mai știe alte detalii despre el”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiști, câini de urmă, jandarmi, salvamontisti și localnici au început să-l caute.

L-au găsit în această seară, însă, din nefericire, fără suflare, într-o zonă cu vegetație deasă și înaltă, din prelungirea grădinii sale.

Polițiștii fac cercetări cu privire la decesul bărbatului.

Politica