luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Glăvan continuă modernizarea orașului Bechet

Orașul Bechet a făcut pași importanți în multiple domenii, în ultimii ani. De la infrastructură și servicii publice, până la promovarea culturii și sportului în comunitate, Adrian Glăvan s-a asigurat că localitatea pentru care muncește în fiecare zi face pași, constant, spre dezvoltare. Candidatul PSD are deja o vastă experiență în administrația locală și deja are un plan bine pus la punct pentru viitorul orașului Bechet.

„Sunt de 12 ani la Primărie. Am avut două mandate de primar, cel de-al doilea se încheie la toamnă, dar, înainte, am avut un mandat de viceprimar, care a fost de 2 ani și jumătate. Un an și jumătate am fost viceprimar cu atribuții de primar. Acea perioadă a fost foarte importantă pentru mine. M-a pregătit foarte mult pentru aceste două mandate. Cetățenii, specialiștii și rezultatele pot să spună dacă sunt un expert. Eu încerc mereu să îmi fac datoria și să mă pregătesc, în orice moment, pentru partea administrativă și pentru ceea ce prevede aceasta”, a declarat Adrian Glăvan.

Candidatul PSD este un om al locului. Născut și crescut în Bechet, Adrian Glăvan și-a dedicat aproape toată viața localității pentru care deja muncește de 12 ani, zi de zi. Pe lângă investițiile importante realizate în oraș, primarul are multe alte satisfacții, de natură emoțională. Acesta se simte împlinit când vede copiii din Bechet crescând într-un mediu sigur și modern, ajungând oameni de bază ai societății.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe mine mă leagă absolut totul de orașul Bechet. Sunt născut și crescut aici. Am avut doar pauze de câțiva ani, cât timp am fost la studii sau în stagiul militar. În rest, am locuit numai aici. Am revenit în Bechet după finalizarea studiilor. M-am întors cu drag și nu am mai plecat din acest loc frumos. Am văzut comunitatea crescând. Am văzut copii devenind oameni maturi. Am văzut oameni maturi îmbătrânind. Toate aceste aspecte le-am văzut cu timpul. Văd în continuare și îmi aduc aminte cu drag de copiii pe care i-am văzut în prima zi de școală, în urmă cu 12 ani, când am venit la Primărie. Acum, acei copii termină liceul. Sunt și acestea niște satisfacții”, explică Adrian Glăvan.

Adrian Glăvan continuă modernizarea orașului Bechet

Relația cu cetățenii l-a motivat pe Adrian Glăvan să muncească din ce în ce mai mult pentru dezvoltarea orașului Bechet. Primarul nu doar că se înțelege bine cu oamenii din localitate, dar a reușit să le câștige încrederea acestora prin fapte, arătând că este omul potrivit pentru ca întreaga comunitate să facă pași importanți către un viitor mai bun.

„Pot spune că mă înțeleg foarte bine cu toți oamenii din localitate, chiar dacă nu toți suntem pe aceeași linie mereu. Acesta a fost, probabil atuul meu. Ținând cont de faptul că până în anul 2012 exista un mit, și anume: niciun primar nu trecea de un mandat în Bechet. Eu am reușit mai multe și am încredere că o să reușesc să fiu alături de cetățenii din Bechet pentru încă un mandat. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom vedea, mai apoi, ce ne rezervă viitorul”, a mai spus candidatul PSD.

Adrian Glăvan are, în continuare, planuri importante pentru modernizarea orașului Bechet. El își propune să facă investiții importante pe plan local, prin atragerea de fonduri europene și fonduri guvernamentale, în cel mai scurt timp, prin proiecte bine puse la punct.

„În acest moment, avem un proiect de drumuri care este în derulare și pe care trebuie să îl finalizăm. Sunt șanse să fie gata anul acesta. În paralel cu acest proiect de modernizare drumuri, mai avem și unul de construcție trotuare, care vine pe același amplasament. Le vom finaliza și vom avea parte de zone frumoase și practice. Pregătim și un loc de joacă modern, cu echipamente complexe, pentru copii. Chiar în toamnă ne propunem să investim și în mediul înconjurător. În fiecare an plantăm arbori ornamentali și cred că am reușit să facem lucruri frumoase. Avem străzile asfaltate, avem arbori, care schimbă aspectul. Pe majoritatea străzilor circulate, unde am avut loc, am plantat arbori. O stradă se poate face într-un an, dar un pom are nevoie de 5-6 ani pentru a fi adus la un stadiu vizibil. Lucrăm la un studiu pentru modernizarea grădiniței. Vom avea posibilitatea de a accesa fonduri europene. Ne dorim modernizarea parcului central. Acolo e nevoie de o sumă considerabilă de bani, chiar dacă noi am încercat să îl ținem la un anumit nivel. Vrem, totuși, să îl ducem la un stadiu superior. Vom face, în continuare, eforturi pentru atragerea de fonduri europene și guvernamentale. De exemplu, suntem parteneri într-un grup de acțiune locală, unde eu am optat pentru un proiect social. Se axează pe partea de învățământ, un proiect complet. Sper că va avea succes și rezultate”, a mai spus candidatul PSD.

Câteva dintre proiectele pe care Adrian Glăvan le vrea implementate încă din debutul mandatului 2024 – 2028:

  • Modernizare străzi urbane  și amenajare trotuare în orașul  Bechet
  • Continuarea Programului de cadastrare
  • Modernizare Târg săptămânal
  • Crearea de spații verzi  și plantarea de arbori
  • Susținerea mediului privat: dezvoltarea+realizarea unui parc fotovoltaic; dezvoltarea zonei portuare
  • Modernizarea Parc Central – fonduri europene

Comandat de PSD Dolj, executat de Inter Regional Management SRL, CUI mandatar financiar 21240002.

Politica