luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

A pierdut controlul volanului și a lovit un parapet

Un bărbat de 36 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un parapet de de pe marginea drumului. Oamenii legii au intervenit la accidentul produs în Brezoi, Vâlcea.

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un parapet de pe marginea drumului.

Ca urmare a evenimentului rutier, o femeie de 50 de ani, din orașul Brezoi a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O femeie de 50 de ani, pasageră în mașină a ajuns rănită la spital.

„S-au deplasat de urgență forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, iar în urma impactului a rezultat o victimă, de sex feminin, care a fost transportată la CPU Brezoi de către echipajul SMURD. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, au spus pompierii vâlceni.

Politica