luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Panică acasă la Andreea Tonciu! Au găsit o grenadă pe clanța de la poartă

Alertă maximă pe o stradă din Capitală după ce o grenadă a fost găsit la poarta vilei unde locuiește familia Andreei Tonciu. Circulația pe strada pe care se află imobilul a fost restricționată. Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor și a personalului didactic, aflați în școala din proximitate, scrie stiripesurse.ro

Mama Andreei Tonciu este cea care a anunțat, la numărul de urgență 112, că în fața casei sale se afla un obiect care seamănă cu o grenadă. În scurt timp, s-au mobilizat forțe importante, inclusiv geniști. În paralel se face o anchetă pentru a stabili cine ar fi pus un astfel de obiect, iar strada pe care se afla locuința familiei Andreei Tonciu a fost blocată circulației pietonale și auto.

Dispozitivul a fost agățat de mânerul ușii, potrivit declarației făcute de tatăl Andreei Tonciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am vorbit cu băieții și este grenadă, într-adevăr. Deci nu e joacă. E grenadă reală. Nu m-am certat cu nimeni în viața mea, nu știu de unde ar putea să fie. O glumă foarte proastă, proastă, proastă. Vă dați seama, dacă nu venea fii-mea acasă, deschideam ușa și exploda aia. Era cu o sârmă legată de mânerul ușii”, a spus tatăl Andreei Tonciu.

În zonă locuiește și o altă vedetă a muzicii de petrecere, Viorica de la Clejani.

„În această dimineață, 29 mai 2024, în jurul orei 08.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada.

Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor și a personalului didactic, aflați în școala din proximitate.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sosiți la adresă, au ridicat dispozitivul, comunicând faptul că acesta nu prezintă niciun pericol.

La acest moment, activitățile sunt în dinamică, fiind efectuată cercetarea la fața locului.

Verificările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii situației de fapt”, anunță Poliția Capitalei.

Foto: Facebook/Niculescu Andreea

Politica