luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Bilete de tratament pentru pensionari

164 de bilete de tratament în stațiuni din țară au fost alocate pensionarilor olteni. 148 dintre acestea au fost deja repartizate de Casa Județeană de Pensii (CJP) Olt, în baza cererilor depuse de oameni.

Data de prezentare în stațiune pentru biletele aferente seriei a 8-a este în perioada 10 – 13.06.2024.

Biletele repartizate sunt în Olănești – 42, urmată de: Căciulata – 17; Covasna – 10; Amara – 10; Bala, Felix, Herculane, Neptun – câte opt; Pucioasa și Călimănești – câte șase; Eforie Nord, Vatra Dornei, Sovata – câte trei; Saturn – trei; Sângeorz, Tușnad, Techirghiol, Mangalia și Buziaș – câte două.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lista cererilor aprobate este afişata la sediul CJP Olt, cât si pe pagina de internet a instituţiei.

 Bilete rămase nealocate sunt în stațiunile Amara, Buziaș și Moneasa.

Reprezentanții CJP Olt menționează că biletele de tratament se pot ridica până pe 3 iunie inclusiv, iar biletele de tratament nevalorificate vor fi redistribuite pe data pe 5 iunie.

De la începutul anului și până în prezent, la Casa Județeană de Pensii (CJP) Olt au fost depuse peste 3.000 solicitări pentru biletele de tratament disponibile în stațiuni din toată țara, conform adevărul.ro, în primele șapte serii de repartizare a biletelor fiind onorate aproape 530 dintre ele.

Au prioritate pensionarii care nu au beneficiat de bilete de tratament în ultimii doi ani, precum și cei cu venituri mai mici.

Politica