joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Tineri la spital, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod

Un tânăr de 19 ani și o minoră de 16 ani, au ajuns la spital, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Mașina era condusă de tânărul de 19 ani, iar acesta a pierdut controlul volanului. Întâmplarea a avut loc azi-noapte pe Drumul Județean 646 A, în localitatea vâlceană Stoenești.

„Din primele verificări, a reieșit că un tânăr de 19 ani, din localitatea Tomșani, în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra volanului intrând într-un cap de pod. În urma impactului, a rezultat rănirea acestuia și a pasagerului, respectiv a unei minore de 16 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Ulterior, aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, spun polițiștii vâlceni.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în această dimineață, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere și de prim ajutor medical la un accident rutier produs în localitatea Stoenesti.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Secției de Pompieri Govora, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.
În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, iar în urma impactului au rezultat două victime (un adult ș iun minor) care au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ”
, mai spun pompierii ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Politica