joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Pițurcă îi critică dur jucătorii lui Mititelu: „După ce că sunt modești, mai sunt și nepregătiți”

Victor Pițurcă și Adrian Mititelu au lăsat în urmă conflictul care a durat ani de zile. Cei doi chiar s-au întâlni în Bănie și au discutat despre conflictul din trecut, dar și despre problemele pe care le are FCU Craiova. Chiar antrenorul a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu patronul alb-albaștrilor.

În opinia lui Victor Pițurcă, FCU Craiova a ajuns într-o situație delicată din cauza lotului alcătuit de Adrian Mititelu, căruia i-ar fi spus în față că a transferat fotbaliști străini care nu sunt suficient de valoroși pentru a face performanță în Liga 1. Aurelian Chițu este fotbalistul din Bănie care i-a atras atenția fostului selecționer.

Cu Mititelu m-am întâlnit în Craiova acum câteva luni. E vorba de banii pe care trebuie să îi primesc. Era o chestie la TAS, mă întâlnisem să mă roage să retrag cererea de la TAS. Până la urmă, a avut el câștig de cauză. E o regulă care la FIFA s-a scos, dar la FRF încă mai există. M-am întâlnit cu el la hotel, pentru prima dată, și am stat puțin de vorbă. I-am zis: ‘Băi, nu mai spera la cupe europene! Ai echipă slabă. Din 18 jucători străini nu e unul bun. Bauza are calități, dar acela de la Csikszereda, nu de acum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bauza joacă într-un ritm ca mine, foarte ușor. După ce că sunt modești, mai sunt și nepregătiți. Cel mai bun de la ei a fost Chițu, care e român. Uite că se bate la retrogradare și mi-ar părea rău, că e o echipă din Craiova. Nu cred că a înțeles ce i-am zis. L-am văzut ce mai declara, că vezi doamne ce jucători buni are. Păi nu sunt buni, că uite unde ești. I-am spus: ‘Băi Adriane, ai adus 17-18 jucători. Nu ai și tu 2-3 valoroși? Nu ai’. Când patronul se implică, așa cum o face și el, jucătorii nu se mai antrenează cum trebuie, iar antrenorul se pliază pe doleanțele jucătorilor. Nu pot alerga. Când joacă cu echipa lui Dorinel, sunt obligate și celelalte echipe să alerge, dar nu pot”, Victor Pițurcă pentru GSP.

Politica