duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Gică Hagi îi laudă pe oltenii de la CSU Craiova: „Au foarte mult talent”

Gică Hagi continuă să producă rezultate la Farul, chiar dacă în fiecare an vinde fotbaliști importanți. „Regele” găsește mereu soluții. După ce a câștigat titlul, în sezonul trecut, acum, Farul are șanse mari să prindă play-off-ul și să se lupte pentru play-off. Eliminați din Cupa României, constănțenii se concentrează doar pe competiția internă.

După ce a învins CSU Craiova, Gică Hagi s-a declarat încântat de fotbalul pus în practică de elevii lui. Acesta a ținut să îi laude și pe oltenii lui Rotaru, despre care spune că au foarte mult talent. Farul vrea să facă o figură frumoasă și în 2024, iar pentru acest lucru, șefii clubului vor să mai facă și câteva transferuri.

Un meci frumos, două echipe talentate. Ei au foarte mult talent, avem și noi, cred că s-a văzut acest lucru. Am ieșit la joc, am încercat să facem ambele faze. Trebuia să facem un joc defensiv bun. Un meci frumos, cred că publicul este mulțumit cu ce a văzut, un meci cu ritm, cu intensitate, cu de toate. Fiecare, în compartiment, a făcut lucrurile bine. Toți am făcut bine. Când joci cu o echipă precum Craiova… Majoritatea a jucat bine. Louis a jucat foarte bine. Gregoryan are calitate foarte, foarte bună, trebuie să fie la ritmul nostru. Când va ajunge, va fi la un nivel bun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noi știm ce poate Ganezul, nu avem dubii cu el. Joacă în trei poziții, apărare, mijloc și atac. Se dedică total, e foarte serios. E talentat, știe. Ganea a venit, era fericit. Vrem ca jucătorii care vin la noi să fie fericiți, să se simtă bine. Cu fotbalul, știm. E un început, e un meci, nu are rost să mergem mai departe.  Vom vedea, ați văzut că pe bancă sunt copii. Mai vedem. Mereu suntem atenți la ce se întâmplă pe piață, căutăm poate la mijloc ceva. Vom vedea. Acest club are o bază, are identitate, o Academie foarte bună. Sperăm să vină să ne ajute. Aioani e cu noi, a apărat foarte bine”, a declarat Gică Hagi.

Politica