duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Alexandru Crețu, după înfrângerea cu Farul: „Vom vedea cine e vinovatul”

Alexandru Crețu a fost unul dintre jucătorii care au dus greul în meciul cu Farul. El a reușit să și marcheze, dar nu a fost suficient pentru echipa lui. Mijlocașul a încercat să fie activ în toate compartimentele. Și-a ajutat colegii din defensivă, dar a urcat și în atac, unde și-a făcut simțită prezența în mai multe faze.

La finalul jocului, fotbalistul s-a arătat foarte dezamăgit. Crețu a recunoscut că seara de duminică a fost una tristă pentru alb-albaștri. Mijlocașul consideră că elevii lui Petev nu s-au ridicat la nivelul de joc al constănțenilor și așteaptă ca antrenorul de la CSU Craiova să facă o analiză clară și să decidă cine este vinovat pentru eșecul suferit.

„După cum ați văzut, a fost un meci foarte greu, o seară tristă pentru noi. Am pierdut acasă și nu am reușit să ne ridicăm la nivelul celor de la Farul. În a doua repriză am încercat să schimbăm fața jocului, dar în această seară nu a intrat mingea. Am avut câteva ocazii destul de clare, așa cum avut și ei, dar îmi este greu să vorbesc. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici nu știu ce să vă zic, ce să vă transmit. Nu arătăm bine. Nu știu cum facem, ce facem, dar bătaia la play-off e mare. Sunt lucruri care sunt în interiorul clubului, discutăm mâine și vom vedea cine e vinovatul.  Îmi este greu să vorbesc, este o seară tristă pentru noi. Nu am reușit în seara asta”, a spus Alex Crețu la final. 

Politica