miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Jucătorii de la FCU Craiova dau vina pe arbitraj, după eșecul cu Rapid: „O disperare să-i aducă peste noi”

Jucătorii de la FCU Craiova au găsit scuza perfectă după ce au plecat învinși de pe Giulești: arbitrajul. Elevii lui Costantino au simțit că Horațiu Feșnic și colegii lui ar fi încercat să îi împingă de la spate pe rapidiști, cel puțin așa susține Vlad Achim, unul dintre liderii alb-albaștrilor.

Au fost faulturi neacordate pentru noi, faulturi acordate pentru ei. O disperare să-i aducă peste noi ce n-am văzut. Decizia de a acorda penalty (n.r. în minutul 75 pentru Rapid) a fost una incorectă. S-a văzut cum avea mâna depărtată (n.r. Leo Lacroix) și când l-a atins pe mână deja o apropiase de corp.  A mai fost lovitura liberă înainte care, de fapt, nu a fost. E greu să joci aici cu această presiune, cu asemenea arbitraj. Am simțit asta din teren. Au fost out-uri clare care s-au dat pentru ei. Probabil dacă nu se dădea penalty, reușeam să echilibrăm meciul. N-am mai reușit să ținem de minge. S-a creat panică. A fost și presiunea publicului, a arbitrului. Când vezi asemenea lucruri, îmi este și greu să fiu supărat”, a spus Vlad Achim, la flash-interviu.

Dragoș Albu a înscris pentru FCU Craiova, dar nu s-a putut bucura de gol, la finalul meciului. Mijlocașul a taxat și el arbitrajul, dar nu la fel de dur cum a făcut-o colegul lui, Achim.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem foarte supărați, am pierdut un meci pe care l-am avut în mână, dar ăsta e fotbalul, te pedepsește dacă nu ești constant. Nu am mai reușit să punem presiune pe ei, să-i presăm, am pierdut multe baloane și asta a fost. Nu știu dacă e vorba de relaxare, dar am pierdut foarte multe mingi ușoare și asta a dus la pierderea acestui joc. Din punct de vedere psihologic cred că penalty-ul a făcut diferența. Noi jucam bine, iar ei au primit o mână de ajutor și s-au urcat peste noi. Nu prea pot să mă bucur pentru golul pentru că am pierdut. Ridicăm capul și mergem mai departe”, a declarat Dragoș Albu.

Adrian Porumboiu a lămurit situația legată de penalty-ul acordat pentru Rapid. Fostul mare arbitru spune că Horațiu Feșnic și colegii acestuia au luat decizia corectă, cu ajutorul VAR.

„Este penalty clar. Desface mâna, e henț cât se poate de evident. Feșnic a făcut bine că a dat lovitură de la 11 metri. Nu mai contează de ce nu a dat din prima, e bine că a luat decizia corectă cu VAR. Nu exista niciun motiv pentru care apărătorul Craiovei să întindă mâna în acea direcție”, a declarat Adrian Porumboiu pentru ProSport.

Politica