miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Costantino refuză să își dea demisia

Adrian Mititelu i-a recomandat lui Giovanni Costantino să își dea demisia, pentru că nu ar fi în stare să mai antreneze la FCU Craiova. Totuși, la finalul meciului cu Rapid, când a auzit despre intențiile patronului său, tehnicianul a reacționat destul de ferm și a transmis un mesaj clar pentru conducerea clubului.

Antrenorul italian nu doar că nu a luat în considerare să își dea demisia. El spune că Adrian Mititelu nu ar avea de ce să îl dea afară pentru schimbările făcute în Giulești. Costantino i-a reamintit finanțatorului de la FCU Craiova că pe banca alb-albaștrilor a stat același tehnician care a dus trupa din Bănie aproape de play-off și care a făcut schimbările și în meciurile pe care echipa le-a câștigat.

Să schimbe (n.r. – demită) antrenorul din cauza schimbărilor făcute? Dar am câștigat niște meciuri înainte cu același antrenor, același care a făcut schimbările și atunci. E ceea ce gândește președintele (n.r. Mititelu), iar eu respect acest lucru, fiindcă el e conducătorul clubului. E responsabilitatea mea să fac schimbările. Uneori, funcționează, am făcut unele schimbări cu Petrolul și am câștigat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În seara acesta, l-am schimbat pe Baeten fiindcă nu era în cea mai bună formă (n.r. – din punct de vedere fizic), a avut unele probleme. Pe Bauza l-am schimbat fiindcă în acel moment am preferat să am un atacant de viteză, iar Jibril era potrivit pentru asta. S-a întâmplat să luăm gol apoi, dar nu a fost vina lui Jibril, a fost greșeala altor jucători. Dar se întâmplă, avem o echipă tânără, uneori se întâmplă să facem greșeli.”, a transmis Giovanni Costantino, conform gsp.ro.

Politica