miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu îi cere lui Costantino să-și dea demisia: „Nu-l mai văd aici, nu-l mai văd în stare”

Eșecul cu Rapid l-a făcut pe Adrian Mititelu să răbufnească la adresa lui Giovanni Costantino. Patronul de la FCU Craiova s-a declarat deranjat de schimbările pe care antrenorul alb-albaștrilor le-a făcut și spune că așa se întâmplă când tehnicienii au prea multă libertatea din partea conducerii unui club.

Adrian Mititelu nu s-a oprit la critici. El i-a transmis lui Costantino că nu mai are ce face la FCU Craiova și că ar fi mai bine să își dea demisia. Finanțatorul trupei din Bănie a dus discursul într-o zonă extrem de sensibilă. El l-a acuzat pe antrenorul care i-a dus echipa aproape de play-off că „a luat-o razna” și că „n-a mai fost în deplinătatea facultăților mintale”.

Așa ceva nu am pățit niciodată! Să avem 3-1 în minutul 65 și să pierdem cu 4-3… Nu că m-am crucit, dar e ceva greu de digerat. Va fi un drum foarte greu până la Craiova. Părerea mea e că meciul l-a pierdut Costantino. A făcut niște tâmpenii de schimbări. Antrenor care să facă asemenea prostii n-am avut niciodată. Să scoți jucători de milioane, pe Bauza, sunt două cluburi care-l vor și oferă sume importante. Baeten, la fel… Nu-mi explic de ce a făcut chestia asta. Sunt foarte supărat! Am avut meciul în mâna și l-am pierdut pe mâna unor decizii aberante. Vedeți cum e și cu antrenorii ăștia care au prea multă libertate?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt foarte supărat! Poate să-și dea demisia. Nu-l mai văd aici, nu-l mai văd în stare. Noi facem foarte multe eforturi, cheltuim mulți bani, multă pasiune. Mi-am dorit foarte mult să câștigăm azi, era șansa noastră să prindem play-off-ul. Am jucat foarte bine, echipa s-a dăruit și în minutul 65 domnul Constantino a luat-o razna. Cred că n-a mai fost în deplinătatea facultăților mintale. Să scoți cei mai buni jucători de pe teren fără niciun rost?! A făcut niște schimbări care n-au nicio legătură cu realitatea echipei noastre„, a spus Adrian Mititelu, după eșecul cu Rapid.

Politica