duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Drumul DN 6 pe Dealul Balota, patinoar pentru șoferi

Mai multe autoturisme, printre care unele cu profesori navetiști, au rămas blocate ieri dimineață pe DN6 în zona Balota, din cauza carosabilului înghețat transformat în patinoar, ca urmare a faptului că drumarii și autoritățile responsabile nu și-au făcut datoria să intervină cu materiale antiderapante așa cu prevede legislația.

Șoferii blocați și pasagerii au sunat peste tot, la poliție, la 112, la Prefectură sau la CJ Mehedinți. Ajunși la capătul răbdării șoferii și pasagerii, printre care și profesorii navetiști care urmau să ajungă la școli din zonă cu ar fi Tâmna sau Izvorăl, au încercat să găsească ei soluții de deblocare a situației.

”Domnule, vă spun cinstit că am rămas blocați din cauza poleiului și nici un drumar n-a venit să ne ajute. După ce am văzut că nimeni nu ne vine în ajutor au căutat nisip pe marginea drumului și am aruncat pe jos. Am dat mai mult cu pământ că nici nisip nu găsești acum pe marginea drumului cum era înainte. Un grup de profesori navetiști care mergea la școală la Izvorăl a fost cu noi blocat și vă dați seama că nu a juns la timp la școală. Rușine drumarilor și autorităților”, a declarat Alexandru Dincă, un șofer din județ care plecase în drum spre Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: arhivă

Politica